BMW Uygulamalar.
Uygulamalar ve BMW ConnectedDrive ile mükemmel bağlantı sayesinde artık yoldayken iPhone unuzdaki uygulamalardan uzak kalmanıza gerek yok. iPhone unuzu ek bileşen adaptörüyle veya orijinal Apple kablosu yoluyla BMW nize bağlayın ve iDrive Controller ile uygulamaları kolaylıkla kullanın.

Aupeo! Uygulaması ile kulaklarınızın pası silinecek; ilhamını 120 müzik istasyonunun oluşturduğu veritabanından alan, Beğen ve Engelle düğmeleri aracılığıyla kişisel müzik zevkinize uyarlanabilen internet radyosu.

BMW Connected , BMW tarafından geliştirilmiş ve Facebook, Twitter ve takviminizi aracınızın ekranına taşıyan, ücretsiz bir yazılımdır. Haberler işlevi sayesinde, önceden belirlenmiş RSS beslemeleri veya kendi tercih ettiğiniz kaynaklar aracılığıyla dünyada neler olup bittiğinden haberdar olabilirsiniz. Wiki Local bulunduğunuz konum, varış yeriniz veya seçtiğiniz bir adres hakkında size raporlar verebilir. Control Display de görüntülenen bilgiler metin okuma işlevi sayesinde size sesli olarak okunabilir.

Ek olarak, Son Navigasyon işlevi ve Araç Bulma özelliğiyle, BMW nizin navigasyon sisteminde ayarlanan varış noktalarına aracın dışındayken bile ulaşabilir ve istediğiniz zaman park halindeki aracınıza geri dönebilirsiniz. BMW Connected aracılığıyla sunulan işlevler düzenli olarak güncellenir; aracınızda kullanabileceğiniz diğer BMW Uygulamalar için hazır uygulamaları (Aupeo! gibi) dört gözle bekleyeceksiniz.

BMW Uygulamaları, iPhone 3GS ve iPhone 4S ile uyumludur ve isteğe bağlı ConnectedDrive Hizmetleri ve Professional Navigasyon Sistemi donanımını gerektirir


Yorumlar

Yorum Ekle
Yorum yapılmadı.