- Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları 1 Euro = 3,09 TL baz alınarak hesaplanmaktadır.
Uygulama sınırlı sayıda otomobil için geçerli olup, Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kurda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
- Belirtilen anahtar teslim tutarlara trafik sigortası, ilk motorlu taşıtlar vergisi, ruhsat ve tescil masrafları da dahildir. Bu masraflar şehirlere göre farklılık gösterebilir.
- Belirtilen fiyatlar Türkiye paketli baz otomobiller için geçerdir. Borusan Otomotiv, paket içeriklerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Stok ve yeni üretim takvimine göre tavsiye edilen fiyat ve paket içeriği birbirinden farklı otomobiller yetkili satıcı stoklarımızda bulunabilir.
- Fiyatlar faturanın kesildiği günkü değerlerle düzenlenir. ÖTV, KDV, MTV, trafik sigortası, tescil ve ruhsat işlemleri vb. araç fiyatına dahil olan tüm vergi ve masraflar mevzuat değişikliklerine bağlı olarak ve Borusan Otomotiv tarafından ayrıca haber vermeksizin değiştirilebilir.

** Borusan Otomotiv Premium Kiralama tarafından sunulan Uzun Dönem kiralama hizmeti ile ilgili notlar:
- Kiralama teklifleri, aksi belirtilmedikçe, "0" km otomobilleri kapsamaktadır.
47 ay, yıllık 10.000 km kullanım için ilgili dönem boyunca ödenmesi gereken aylık fiyatlarıdır. Farklı kilometre ve süre seçenekleri için Premium Kiralama ile iletişime geçebilirsiniz.
- Tüm rakamlar %18 KDV hariç olup; kiralamaya ilişkin fatura tarihinde geçerli olan Reuters Euro Satış kuru esas alınarak belirlenecektir.
- Kiralama süresince bakım, onarım, vergi, sigorta, özel çağrı merkezi desteği ve ihtiyaç halinde ikame araç Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş tarafından karışlanacaktır. Kullanım paralelindeki yakıt, köprü, otoyol giderleri kullanıcı tarafından karşılanır.
- Kiralama bedelleri; kiralanmak istenen otomobilin aksesuar, donanım, kira süresi ve kilometre değişikliklerine göre değişebilir. Belirtilen fiyatlar Türkiye paketli baz otomobiller için geçerlidir.
- Faiz, ÖTV ve diğer vergileri ile Euro/TL birim değerlerinde meydana gelebilecek değişiklikler, kiralama fiyatlarında değişikliklere neden olabilir.
- Kiralama ile ilgili detaylı bilgi için Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları ile iletişime geçebilir ya da www.premiumkiralama.com adresinden ulaşabilirsiniz.
- Borusan Otomotiv Premium Kiralama kiralama bedelinde değişim yapma hakkını saklı tutar.

Borusan Otomotiv Premium Finance ile ilgili notlar:
- Detaylı bilgi için Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları ndaki Premium Finance danışmanlarına başvurabilirsiniz. Premium Finance; bir bankacılık ve kredi verme faaliyeti değildir.

Yorumlar

Yorum Ekle
Yorum yapılmadı.